Anna: När jag träffade Helena för första gången så drogs jag mig till hennes energi, det va då jag visste att jag skulle vilja börja jobba med att bygga upp min självkänsla med henne. Redan från den första mötet med henne kände jag en stor positiv förändring i mig själv. Vilket jag aldrig skulle ha trott skulle kunna hända. Den största rädslan jag hade var att öppna upp mig och inte få något resultat. Jag var väldigt skeptiskt i början och trodde att jag inte behöver någon som skulle kunna hjälpa mig, men jag hade fel. Det var underbart och jobba med Helena för hon bryr sig så mycket om en. Hon såg resultatet när jag inte ens kunde se det själv. Det gav mig en stor respekt och förtroende för henne. Skulle definitivt rekommendera henne till andra för jag vet att om hon kan hjälpa mig, kan hon hjälpa vem som helst. 

Lulu; Varför sökte du upp Helena/vad ville du ha hjälp med? - Ville ha lite coaching och vägledning Vad var din största rädsla/skepticism (om någon) innan du började? - Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig eller hur det skulle gå till. Men det var genuint trevligt och lättsamt. Hur var det att jobba med Helena? - Jätteroligt! Intressant och väldigt givande! Vilka resultat har du nu? - Finfina resultat! Jag fick lära mig att se in i mig själv och att inse hur värdefull jag är. Övrigt - Rekommenderar alla varmt att gå till Helena vid behov av coaching. Hon är professionell, trevlig och tillmötesgående. Ett enda tillfälle med henne ger en otroligt mycket som man kan ha med sig resten av livet. Kram.

Aisha: Varför sökte du upp Helena/vad ville du ha hjälp med? Jag kände att jag stod och stampade och behövde ett Bollplank för att komma vidare. Jag behövde få hjälp att se saken på nytt sätt. Vad var din största rädsla/skepticism (om någon) innan du började? Ingen rädsla Hur var det att jobba med Helena? Helena är en god lyssnare och fångar upp kärnan. Vi gjorde bra övningar för att hitta kraft och riktning och jag fick med mig en struktur som jag kunde hålla mig till för att fortsätta arbetet hemmavid. Vilka resultat har du nu? Jag träffade Helena 1 gång och det vi gjorde betydde mycket för att jag sedan kunde fortsätta arbetet med mig själv på egen hand. 

Silvia; Jag sökte upp Helena då mitt liv var väldigt mörkt. Behövde vägledning för att hitta tillbaka till livet. Rädslan var att öppna upp sig själv/blotta sig då man lämnar ut sig väldigt mkt. Men denna rädsla försvann fort efter det att jag träffat Helena. Helena fick mig att känna mig lugn och trygg under mina besök hos henne. Hon har en fantastisk aura, som gjorde att jag kunde slappna av då jag hade varit mkt stressad under längre period men Helena fick det att vända och fick mig att tro på mig själv. Anna: citatet är jag vågade ut i livet igen. Finna glädjen till livet och tron på mig själv. Hon lyfte mig som person. Resultatet är att jag vågade ut i livet igen . Finna glädjen till livet och tron på mig själv.. Hon lyfte mig som person.